Toader: Nu poţi să te declari împotriva pensionării anticipate dar şi a OUG pe legile Justiţiei

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a dat luni pe Facebook un nou răspuns ''celor care nu vor să priceapă'', precizând că nu poţi să te declari împotriva pensionării anticipate a magistraţilor la 20 de ani de activitate, dar şi împotriva OUG pentru modificarea legilor Justiţiei.

'Răspuns pentru cei care nu vor să priceapă: Nu poţi să te declari împotriva pensionării anticipate a magistraţilor la 20 de ani de activitate, dar şi împotriva OUG fără de care soluţia legislativă ar fi intrat în vigoare în ziua următoare!', a scris Tudorel Toader pe Facebook. Tot luni, pe Facebook, ministrul a mai venit cu o serie de precizări. El a arătat că modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor Justiţiei nu au fost luate în discuţie de Comisia de la Veneţia. 'Răspuns pentru cei ce nu vor să înţeleagă: Comisia de la Veneţia nu a luat în discuţie modificările survenite prin OUG pentru modificarea legilor Justiţiei. Un astfel de aviz ar urma să fie adoptat la plenara din decembrie 2018!', a spus Toader.

Incompatibilitate, sesizată

Totodată, el afirma că un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual, face parte. Un membru titular al Comisiei de la Veneţia nu poate să vorbească în numele Guvernului din care, eventual, face parte. În caz contrar, ar participa într-o dublă calitate!', susţinea Tudorel Toader pe Facebook. La finalul fiecărei postări, acesta spunea: 'PS - mesajul va fi şters peste o oră!'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel