Revocare. Lazăr, solicitare bombă în instanță

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

La Curtea de Apel Bucureşti se judecă disputa dintre Augustin Lazăr şi Tudorel Toader. Miercuri este primul termen care are loc în Capitală, după ce procesul intentat ministrului Justiţiei de către procurorul general a fost mutat de la Alba Iulia. 

Augustin Lazăr încearcă să obțină suspendarea procesului de revocare la înfățișarea de miercuri de la Curtea de Apel București.

Avocatul procurorului general vrea ca procesul să fie strămutat, din nou, la Alba Iulia. Avocatul susține că magistratul care a trimis dosarul la București a interpretat greșit legea și că acolo ar trebui tranșat acest conflict dintre procurorul general și ministrul Justiției. El mai susține că dacă judecătorii de la Curtea de Apel București ar da dreptate celor din Alba Iulia ar fi o problemă de procedură, în contextul în care el spune că a fost angajat de persoana fizică Augustin Lazăr și nu de procurorul general Augustin Lazăr, în calitate oficială, prin urmare n-ar putea merge mai departe procesul, relatează Realitatea TV.

Conform sursei citate, la începutul ședinței de miercuri, judecătorul a acordat un răgaz de 30 de minute pentru ca cel care-l reprezintă pe ministrul Tudorel Toader să analizeze aceste aspecte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel