Toader - Klemm, discuţii. Chirieac: Sunt convins că România are o şansă reală

Marţi a fost emis un comunicat de presă comun al Ministerului Justiției și Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România privind întâlnirea dintre Tudorel Toader, ministrul justiției, și Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România. Analistul politic Bogdan Chirieac a discutat despre comunicatul la care facem referire.

„După ce am văzut comunicatul comun, eu sunt convins că România are o şansă reală, acum când vorbim, să introducă legile justiţiei. Comunicatul comun a fost lăsat la latitudinea ministrului Justiţiei. Din punctul meu de vedere, este un pic ireverenţios formulat, dar poate că sunt eu de modă veche. De ce este ireverenţios? Pentru că se spune acolo că: s-au întâlnit prof. univ. dr. Tudorel Toader, ministrul justiției, și doamna conf. univ. dr. Marieta Safta, secretar de stat, au primit vizita E.S. Hans KLEMM, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România. Adică s-au întâlnit doi cu unu.

Acestea sunt detalii. Esenţa este că profesorul Toader l-a convins pe ambasadorul Klemm, care probabil era dezinformat de experţii săi judiciari", a declarat, miercuri seară, prezent în platoul România TV, Bogdan Chirieac.

În acest context, vă prezentăm comunicatul remis marţi: "Astăzi (n.r. ieri), 5 septembrie 2017, domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, și doamna conf. univ. dr. Marieta SAFTA, secretar de stat, au primit vizita E.S. Hans KLEMM, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.

Cu această ocazie, a fost evidențiată cooperarea româno-americană, bazată pe parteneriat și colaborare în domeniul justiției, cu accent pe promovarea de schimburi de bune practici în ariile de interes comun.

Întrevederea de astăzi a constituit un bun prilej pentru un schimb deschis de puncte de vedere și o discuție fructuoasă în spiritul cooperării în cadrul Parteneriatului Strategic bilateral."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel