Toader - Iohannis, întâlnire. Dragnea: Am auzit și eu. Asta e cea mai mare supărare

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre zvonurile în ceea ce-l privește pe Tudorel Toader, ministrul Justiției. 

Întrebat despre zvonurile potrivit cărora ministrul Tudorel Toader s-ar fi întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a răspuns, la Antena 3, în emisiunea ”Ediție Specială” cu Răzvan Dumitrescu: ”Am auzit și eu zvonurile astea”. Întrebat dacă ar fi adevărate sau e ”o șopârlă”, a răspuns că nu are de unde să știe. ”Pe mine nu mă interesează, puteau să se întâlnească de zece ori. Eu nu cred că s-au întâlnit”. 

”Am mare respect pentru Tudorel Toader, dar a greșit foarte mult. Ca membru al unui Guvern, asumat de un partid mare, într-o perioadă agitată, exact din motivele astea false, nu poți să te joci cu așa ceva, să anunți ceva și apoi să te joci cu anunțurile respective, asta e cea mai mare supărare în partid și nu are rost s-o ascund. I-am spus și dumnealui foarte cinstit, fără patimă și fără ceartă. Eu, personal, am o foarte mare supărare.” a mai explicat Liviu Dragnea. 

Întrebat despre ce a făcut bun Tudorel Toader, Liviu Dragnea a spus că dorește să încheie subiectul: ”nu sunt aici să fac analiza activității lui Toader.”

Președintele PSD a mai spus că există oameni în PSD care să-l înlocuiască pe Tudorel Toader în Ministerul Justiției, dacă va fi cazul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel