Dragnea, surpriză pentru Iohannis. Fax către Cotroceni: Pe cine trimite la consultări

Klaus Iohannis - Liviu Dragnea
Klaus Iohannis - Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, invitat în emisiunea "Ediţie Specială", din această seară, de la Antena 3, a vorbit despre consultările pe tema referendumului de mâine, de la Palatul Cotroceni, dintre Klaus Iohannis și PSD.

"PSD va fi prezent la Cotroceni. Mâine vor merge trei persoane: domnul Nicolicea şi încă două persoane. Le comunicăm mâine de dimineaţă, la Cotroceni. La ora 9:00, va primi faxul domnul Iohannis. Cred că vor fi trei persoane care o să-i placă foarte mult. I-am ales pe cei trei ca să fie un dialog constructiv, să se înţeleagă oamenii, să fie compatibili. La 9:00, o să se afle. La 11:00, se vor întâlni. Dacă nu îi primeşte, e problema dumnealui. Noi trimitem acolo nişte oameni care să îi spună nişte păreri şi poate şi nişte propuneri de întrebări. Colegii s-au pregătit", a spus Liviu Dragnea.

Ulterior, în emisiune, Liviu Dragnea a subliniat că trimite oameni compatibili cu președintele. Nu vor merge nici Florin Iordache, nici Robert Cazanciuc, potrivit celor spune de liderul PSD în emisiune. 

Vezi și: Dragnea către Toader: De ce ai ieșit frate cu OUG astea?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel