Toader, interzis în PE. Ce ar fi declarat ministrul Justiției: Lumea să cunoască adevărul!

Ministrului Tudorel Toader nu i s-a permis să intervină în cadrul dezbaterilor din Parlamentul European, pe tema legilor Justiției din România. Joi seară, la TVR1, a spus ce ar fi declarat dacă ar fi fost lăsat să vorbească.

„Le-aș fi transmis multe. (...) E o idee de principiu, dar e mai mult un îndemn, greu de realizat, cel puțin în momentul acesta: ca diferența dintre percepția publică - de aici sau de acolo - și realitate să fie cât mai mică.

Lumea să cunoască adevărul, realitatea. Numai dacă știm realitatea, putem lua măsuri. Dar dacă, ca-n circulație, dacă semnalizezi stânga și o iei la dreapta, e clar că nu afli adevărul. Probabil, ori că nu te pricepi, ori că nu vrei", a spus Tudorel Toader, joi seară, în cadrul emisiunii România9, moderată de Ionuț Cristache la TVR1. 

Cu ce gânduri s-a întors în România

„M-am întors cu gândul de a-mi continua activitățile și cu o constatare deloc plăcută. Noi avem ceva cu noi. Ați văzut la televizor ieri faptul că în sală nu erau chiar foarte mulți. Erau așa răsfirați. Cred că (n.r. cei mai mulți) erau de-ai noștri. Noi avem o vocație de a exporta și inventa lucruri care trebuie discutate. (...) A fost o furtună într-un pahar cu apă", a spus Tudorel Toader, la TVR1.

[citeste si]  

Amintim că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a declarat 'convins' marţi, la Strasbourg, că există dezinformări la nivel european în legătură cu situaţia din România, spunând că nu ştie de unde provin. "N-am senzaţia, am convingerea. Nu ştiu din ce provine (această convingere - n.r.), dar cu siguranţă - din moment ce mai mulţi discută aceeaşi problemă, şi înţelegerea, percepţia (...) e diferită - e ceva. Din necunoaştere sau din dezinformare, poate şi din alte considerente", a declarat jurnaliştilor români Tudorel Toader, după o întâlnire cu uşile închise cu Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor (S&D) din Parlamentul European, în contextul în care legislativul a dezbătut miercuri după-amiază modificările la sistemul de justiţie din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel