Urmărește emisiunea live


Toader, fotografie. Ce a vrut ministrul să facă public

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a postat pe Facebook o fotografie cu un certificat de înregistrare al mărcii obținut de o instituție de care e foarte legat afectiv. 

Ministrul Justiției a vrut să facă public faptul că Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a înregistrat marca „Apa lui Cuza” la Oficiul de Stat pentru Investiții și Mărci, pentru o perioadă de zece ani. Este vorba despre unitatea de învățământ pe care a condus-o ca rector în perioada dinaintea intrării în politică, dar, totodată, și universitatea în cadrul căreia Tudorel Toader a absolvit facultatea de drept în 1986.

 (w670)

Parteneriat cu Societatea Națională a Apelor Minerale

Înregistrarea mărcii „Apa lui Cuza” reprezintă continuarea demersului universității de valorificare a apei minerale din sursa Izvor 3, zăcământ Iași – Copou, care se află pe teritoriul Grădinii Botanice „Anastasie Fătu”. În acest sens, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași a încheiat un acord de parteneriat cu Societatea Națională a Apelor Minerale (SNAM), care își propune să faciliteze acțiunile necesare în vederea încadrării în limitele maxime admise pentru indicatorul nitrați și valorificării apei minerale, dar și asigurarea condițiilor optime pentru participarea studenților UAIC la stagii de practică pe tema administrării și exploatării zăcământului Iași-Copou, scrie ziaruldeiasi.ro.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel