Toader, declarații explozive după ședința cu Lazăr: Nu sunt în eroare

[] []

01 noi 2018 / 15:31
Salveaza PDF Comentarii
Tudorel Toader
Descriere foto: Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul Justiției, face primele declarații după întâlnirea cu Augustin Lazăr.

Întrebat de o posibilă confundare a numelui procurorului general Augustin Lazăr cu a procurorului șef-adjunct de secție din cadrul Parchetului de pe lângă ÎCCJ, Cristian A. Lazăr, în dosarul lui Iohannis, ministrul Justiției a mărturisit că nu se află în eroare cu privire la semnatarul ordonanței.

''Nu m-am uitat, dar eu, încă de ieri, am spus că nu am fost și nu sunt în eroare cu privire la semnatarul ordonanței.'', a declarat Toader cu privire la numele procurorului Cristian A. Lazăr în rezoluția de clasare a dosarului lui Klaus Iohannis.

Ce spune Toader despre eroarea grefierei privind explicațiile lui Lazăr

''Șțiți că o acțiune o promovează cel care are interes, căreia îi sunt lezate drepturile. Grefiera aceea nu m-a lezat pe mine și nici ministerul.'', a adăugat Toader.

Explicația procurorului general Augustin Lazăr cu privire la eroarea de grefă

"Ministrul Justiției exploatează o eroare de grefă survenită în martie 2016, făcută cu ocazia selectării lucrărilor necesare pentru procedura de numire în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Efectuând copii după documente redactate de A. Lazăr, grefiera a fotocopiat, urmare a unei erori generate de identitatea numelui de familie, ordonanța emisă de procurorul șef adjunct de secție Cristian A. Lazăr din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22