Titus Corlățean: Am primit un telefon! NU mai au acces la acest medicament!

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Senatorul PSD Titus Corlăţean a lansat, miercuri seară, un apel. 

„Am vorbit, în aceste zile, cu medici, oameni pe care îi cunosc. Mesajul este unanim. Oamenii spun că nu mai fac față, că sunt epuizați, bolnavi, că nu sunt ajutați. Cinisimul de doi bani, iresponsabil al guvernaților PNL lovește exact în centrul care duce bătălia principală în combaterea COVID”, a spus Titus Corlățean, miercuri seară, în platoul Antena 3. 

Apel lansat de Corlățean

„Fapta bună pe care voiam să o facem împreună reprezintă un apel. Astăzi, am primit un telefon și o corespondență de la un medic diabetolog pe care îl prețuiesc foarte mult. Oamenii aceștia au o problemă uriașă de șase luni în România, sunt oameni care încearcă să salveze vieți, să combată efectele diabetului.

Medicul respectiv spune în felul următor: de șase luni, suntem lipsiți de un medicament, o substanță activă care se numește metforminum. E de bază în tratarea diabetului, se administrează cu insulina. Ei nu mai au acces la acest medicament! Măcar acum, dacă facem un apel, în gradul lor de incompetență, poate vor face ceva, să dea o mână de ajutor acestor medici!”, a spus Titus Corlățean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel