TITULARIZARE 2019. Începe examenul

TITULARIZARE 2019
TITULARIZARE 2019

Un număr de 2.654 de candidați vor susține, miercuri, examenul de titularizare în Capitală, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Proba scrisă a examenului de titularizare va avea loc la nivelul Bucureștiului în șase centre de examinare.

Reprezentanți ai Inspectoratului Școlar al Municipiului București au precizat, miercuri, că un număr de 2.654 candidați vor susține, miercuri, examenul de titularizare în Capitală.

La nivelul Bucureștiului s-au constituit șase centre de examinare. Primul centru de examinare este Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Sectorul 1, cu 226 candidați, urmat de Scoala 24 cu 39 candidați, Scoala 195 cu 1.206 candidați, Colegiul National Octav Onicescu cu 224 candidați, Colegiul Economic Viilor cu 525 candidați și Colegiul Kiritescu cu 434 candidați.

Examenul are loc miercuri, ora 10:00. Se va desfășura pe durata a patru ore


Afișarea rezultatelor inițiale pentru examenul de titularizare 2019 va avea loc pe 23 iulie. Apoi, timp de două zile, mai exact în perioada 23-24 iulie, va avea loc înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare.

Între 24-29 iulie, va avea loc soluționarea contestațiilor, urmând ca pe 30 iulie să fie afișate rezultatele finale.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel