Titi Holban, în vizorul DNA, cu două dosare penale

Dosarul de trafic de influență în care procurorii anticorupție îl cercetează pe deputatul Titi Holban nu este singura speță care-l privește pe alesul râmnicean aflată în atenția DNA.

Cel puțin așa susțin surse locale bine documentate, care spun că procurorii DNA ar mai instrumenta încă două spețe ce-l privesc pe deputat.

Prima dintre ele, susțin sursele citate, s-ar referi la o afacere cu terenurile fostei Întreprinderi Agricole de Stat Râmnicu Sărat, pe care Titi Holban ar fi pus-o pe picioare în asociere cu nașul său de cununie, fost ofițer de Poliție, acum pensionat, care a activat o bună perioadă de timp la vârful Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău și în Inspectoratul General al Poliției, scrie OpiniaBuzău.

O a doua afacere s-a referi la lucrările de reabi­litare a bisericii vechi din Valea Râmnicului, unde, împreună cu un preot local, deputatul Titi Holban ar fi creat un prejudiciu estimat la 80.000 euro.

Reamintim că deputatul UNPR Titi Holban a fost pus, în urmă cu două săptămâni, sub control judiciar de |nalta Curte de Casație și Justiție, după ce plenul Camerei Deputaților a respins, pe 2 iulie, cererea ministrului Justiției de încuviințare a arestării sale preventive, acesta fiind suspectat de trafic de influență, pentru că ar fi luat 10.000 euro pentru ca o firmă să nu fie sancționată, după un control al Direcției Antifraudă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel