EXCLUSIV  Tit-Liviu Brăiloiu, preşedinte PSD Diaspora, acuză o DEZINFORMARE la care sunt supuşi românii din afară înainte de alegeri

Diaspora - foto ilustrativ
Diaspora - foto ilustrativ

Tit-Liviu Brăiloiu, preşedinte PSD Diaspora, a vorbit despre o dezinformare care circulă în diaspora. 

"Răsfoiam nişte documente şi am găsit Legea 198 din anul 2008, prin care PNL instituia foarte multe şi foarte scumpe taxe consulare. Asta apropo de dezinformarea cetăţenilor români. Vreau să readuc, pe această cale, aminte tuturor că prin acea lege s-au instituit absolut toate taxele pe care PSD le-a anulat prin legea nr.1 din 2017, când au fost anulate 30 de taxe în cadrul celor 101 taxe din acel proiect faimos. Nu cred că a uitat nimeni că au fost anulate 101 taxe prin Legea 1 din 2017. Şi iată că aceste 30 de taxe au contribuit foarte mult la economia familiilor din străinătate, fiindcă un paşaport era foarte scump, undeva la 70-80 de euro, orice inscripţie consulară era câteva zeci de euro, iar o familie cu copii trebuia să cheltuie foarte mulţi bani pentru aceste documente.

Iată că acum se fac şi procuri şi paşapoarte şi inscripţii în mod gratuit. Paradoxal, am văzut circulând această informaţie în mediul online, în diaspora, cum că alte partide de dreapta ar fi anulat aceste taxe consulare, ori aceasta nu este decât o dezinformare. Eu cred că totuşi oamenii nu ascultă aceste dezinformări ca şi un îndem către un anumit vot pe 6 decembrie", a declarat senatorul Tit-Liviu Brăiloiu, preşedinte PSD Diaspora, la DCNewsTV.  

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel