Știrea care îi vizează pe cei care vor să devină studenți în 2014. Simulare la FJSC

Toți cei care vor să devină jurnaliști de succes se pot înscrie la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, la Universitatea din București, loc unde vor învăța de la profesori cu experiență ce înseamnă ziaristica.

Și pentru că în fiecare an concurența pe un loc la FJSC este foarte mare, persoanele interesate trebuie să se pregăteacă din timp. Tinerii care vor o carieră în presă și își doresc să fie studenți la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării sunt invitați la simularea examenului de admitere care se va desfăşura vineri, 11 aprilie, între orele 14.00 și 15.00, la amfiteatrul R3 al Facultății de Chimie (Bd. Regina Elisabeta 4-12, Sector 1, București).

Participarea este permisă doar pe baza completării unui formular online, accesibil AICI.

Detalii cu privire la acest eveniment se pot obține de la standul FJSC, din cadrul Târgului Educației, organizat de UB, între 10 şi 11 aprilie 2014.

Jurnalismul, o meserie care nu se termină niciodată

În cadrul acestei facultăți, studenții vor face practică în diferite instituții de presă, PR sau publicitate. De asemenea, vor afla cum să devină cei mai buni în domeniu de la jurnaliști cunoscuți sau oameni din publicitate.

Mai multe detalii aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel