TIR spulberat de tren în Alba. Șoferul a decedat pe loc - UPDATE

Un bărbat și-a pierdut viața după ce TIR-ul pe care îl conducea a fost spulberat de un tren de călători. 

UPDATE 10:30: Circulaţia feroviară între Teiuş şi Aiud, afectată, marţi dimineaţa, în urma unui accident între un camion şi un tren de pasageri, a fost reluată după aproape două ore, scrie Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a anunţat că traficul feroviar a fost reluat după o oră şi 45 de minute pe firul de circulaţie pe care s-a produs accidentul dintre un camion şi trenul R3085, care se deplasa pe ruta Sighişoara - Cluj Napoca.


UPDATE, ore 09.00

Călătorii din trenul R 3085, implicat în accident, vor fi preluați cu o altă garnitură care va circula pe relația Teiuș - Cluj.

Un TIR a fost spulberat de tren în localitatea Beldiu, județul Alba. În urma impactului violent, camionul s-a răsturnat, iar șoferul a rămas încarcerat. 

La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje de descarcerare și acordare prim ajutor medical. După numai câteva minute victima a fost descarcerată. 

Conform reprezentanților ISU Alba, șoferul prezenta leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat. 

Din randul pasagerilor trenului, o persoană este asistată medical în urma unui Traumatism Cranio Cerebral minor și trei persoane prezintă atac de panică, mai precizează sursa citată. 

Traficul feroviar este blocat temporar. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările. 

Un vagon a fost distrus

În urma coliziunii au fost înregistrate și avarii la locomotivă și la primul vagon. Cauzele producerii acestui accident vor fi stabilite de comisia de cercetare, spun reprezentanții CFR SA. 

Până la finalizare operațiunilor de intervenție, traficul feroviar în zona accidentului se va desfășura pe firul II de circulație, altetnativ din ambele sensuri, astfel încât să asigurăm continuitate în circulația trenurilor programate să tranziteze intervalul de stații Teiuș - Aiud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel