Ținute stilate cu sandale pentru zile calde (P)

Odată cu vara sosește și timpul sandalelor, aceste tipuri de încălțăminte atât de confortabile care se găsesc într-o varietate atât de mare de culori și modele. Ai la dispoziție sandale cu talpa joasa, sandale din piele, sandale cu platforma , modele romane dar si numeroase alte tipuri cu accente urbane.

De ce porți sandale?

Purtarea unei perechi de sandale în zilele călduroase de vară devine o plăcere, mai ales pentru că acestea îți oferă o libertate extrem de mare în a alege aproape orice ținută îți este pe plac. În felul acesta, poți avea cele mai stilate ținute pe care să le asortezi cu sandalele preferate în cele mai călduroase zile de vară. 

Porţi sandale cu orice ocazie pentru că sunt comode, pentru că pun în vedere ţinutele pe care le creezi, pentur că vrei să te simţi feminin şi frumoasă. 

Deși multe dintre modelele de sandale care pot fi găsite în magazinele fizice și online de pretutindeni sunt extrem de versatile, este important să știi cum să îți alegi perechea de sandale potrivită pentru ținuta pe care o vrei. 

Ce model de sandale să alegi pentru ținutele de plajă

Atunci când te pregătești să petreci o zi la mare, este important să alegi o pereche de sandale care să fie, înainte de toate, foarte confortabile și pe care să le poți da jos sau pune în picioare cu mare ușurință. Nu uita că scopul principal al acestora este de a-ți proteja picioarele de nisipul fierbinte sau de posibilii dăunători. Secretul este să alegi o pereche de sandale din gama de prețuri mai de jos, pentru a le putea înlocui fără mari regrete dacă este cazul, dar ăn același timp să fie destul de rezistente pentru a face față uzurii cauzate de nisip sau apa sărată a mării.

Ce model de sandale să alegi pentru rochiile și fustele de stradă

Una dintre cele mai bune părți ale sezonului estival este să îți scoți rochiile din tricot din dulap și să le asortezi cu perechea potrivită de sandale. Dacă intenționezi să faci plimbări lungi, să mergi mult pe jos, atunci cel mai bine este să alegi o pereche de sandale confortabile, cu talpa plată, care să îți ofere sprijinul adecvat în zona călcâielor pentru a nu resimți durere sau disconfort. Dacă ai nevoie să faci o alegere mai elegantă, găsești varianta potrivită cu ușurință, nu este nevoie decât de o vizită în magazinele fizice CCC sau de o vizită virtuală pe site. Ambele variante sunt la fel de eficiente în găsirea unei perechi de sandale care să îți schimbe zilele de vară așa cum îți dorești. 

Ce sandale să alegi pentru o ținută elegantă

O rochie neagră sau o fustă office nu lipsește, cu siguranță, din garderoba unei femei, iar pentru o asemenea ținută se găsește întotdeauna ocazia potrivită. O ținută elegantă poate fi asortată ușor cu o pereche de sandale stiletto, cu platformă sau cu tocuri mai mult sau mai puțin înalte, iar rezultatul este, cu siguranță, de vis. 

Ce sandale să alegi pentru blugi 

Pentru că blugii sunt uimitor de versatili și pot fi purtați cu aproape orice ocazie, aceștia devin deosebit de utili și pe timpul verii. Pentru o ținută mai rafinată cu blugii ca element principal, poți alege o pereche de sandale cu toc, iar pentru o ținută mai casual, mai relaxată, poți alege o pereche de sandale flip flop sau cu talpă joasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel