Tinerii de sub 25 de ani vor fi scutiți de impozitul pe venit în Ungaria

Tinerii de sub 25 de ani vor fi scutiți de impozitul pe venit în Ungaria  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Tinerii de sub 25 de ani vor fi scutiți de impozitul pe venit în Ungaria / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Parlamentul Ungariei a adoptat un proiect de lege care permite scutirea de impozitul pe venit al tinerilor de sub 25 de ani.

Parlamentul Ungariei a adoptat, miercuri, un proiect de lege care permite scutirea de impozitul pe venit al tinerilor de sub 25 de ani, a declarat ministrul ungar responsabil pentru familii, pe pagina sa de Facebook.

În clipul video publicat, Katalin Novák a spus că acest lucru înseamnă că, începând cu 1 ianuarie, tinerii cu vârsta de sub 25 de ani nu vor trebui să plătească impozit pe venit. Măsura ar putea avea efecte asupra a un milion de tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 25 de ani, a adăugat.

Katalin Novák a subliniat că pentru cuplurile ai căror membri au vârsta de sub 25 de ani şi care doresc să profite de reducerea destinată celor aflaţi la prima căsătorie, dar care nu pot face asta din cauza scutirii de la impozitul pe venit, reducerea pentru căsnicie va începe din momentul în care unul dintre ei împlineşte 25 de ani. Scopul măsurii este acela de a şterge obstacolele din calea tinerilor atunci când aceştia îşi doresc copii şi vor să îşi întemeieze o familie, a spus ministrul, potrivit Hirado.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel