Tinere racolate din Constanța, trimise la prostituție în alte județe. Percheziții de amploare la Constanța

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Polițiștii efectuează 9 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.

Polițiștii efectuează 9 percheziții domiciliare, în județul Constanța, la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada august 2017 - martie 2018, membrii grupului ar fi racolat mai multe tinere, majore și minore, pe care le-ar fi exploatat sexual, obținând astfel bani.

Tinere racolate din Constanța și trimise la prostituție 

Concret, membrii grupului ar fi racolat tinere din zona rurală a județului Constanța și le-ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției în alte localități din țară (Suceava, Botoșani, Brăila, Buzău, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău, Arad, Baia Mare, Oradea, Târgu-Jiu, etc.).

La activități participă polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanța, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel