Timmermans, mesaj pentru Parlamentul României

Frans-Timmermans dece
Frans-Timmermans dece

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, aflat într-o vizită oficială la București, a încurajat joi Parlamentul român să susțină eforturile Guvernului făcute pentru atingerea obiectivelor din Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) din domeniul justiției.

Pentru a avea succes în procesul MCV, încurajez Parlamentul român să susțină Guvernul pe ultima sută de metri a maratonului, a scris Timmermans pe contul său de Twitter. 

Potrivit unui comunicat de presă difuzat miercuri de Comisia Europeană, în timpul vizitei sale în România, Timmermans avea prevăzute întâlniri cu președintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu, și cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, după care va discuta cu membrii comisiilor juridice și pentru afaceri europene din Parlamentul României.

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene urmează să aibă întrevederi cu prim-ministrul României, Sorin Mihai Grindeanu, cu ministrul justiției, Tudorel Toader, și cu ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan. Premierul Grindeanu, ministrul Toader și prim-vicepreședintele CE Frans Timmermans vor susține o conferință de presă comună la Palatul Victoria. Timmermans va purta discuții și cu lideri ai partidelor parlamentare, precum și cu partenerii MCV, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel