Timişoara: Persoană carbonizată într-un incendiu în "Fâșia Gaza"

Foto: pressalert.ro
Foto: pressalert.ro

O persoană a fost găsită carbonizată de echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Banat, care au fost solicitate să intervină, duminică dimineaţa, la un incendiu care a avut loc într-un spaţiu comercial de pe Bulevardul Brâncoveanu din Timişoara, cunoscut sub denumirea de ''fâşia Gaza'', întrucât vânzătorii sunt majoritar asiatici.

La locul intervenţiei am sosit cu 11 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, aproximativ 40 de subofiţeri şi 7 ofiţeri. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, la două imobile spaţiu comercial şi construcţii din termopan, din bazar.

Alarma a fost dată de un echipaj de la Ambulanță care se afla în acel moment în zonă. Angajații de pe salvare au pornit sirenele pentru a alerta locatarii. Trei persoane au fost evacuate cu ajutorul unei scări – un băiat de 16 ani, mama acestuia în vârstă de 44 de ani și bunica sa. Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru că sufereau de hipotermie. La fața locului au ajuns zeci de autospeciale de la Pompieri, iar bulevardul Constantin Brâncoveanu a fost închis traficului. Din spusele martorilor, în cladirile mistuite de incediu locuiau zeci de persoane, printre care și migranți, potrivit pressalert.ro.

A fost găsită o victimă carbonizată, a declarat presei, purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Meghera. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel