Timiş: Start la Salonul Industriei Uşoare, a 26-a ediţie

A 26-a ediţie a Salonului Industriei Uşoare organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiş va începe, miercuri, la Centrul Regional de Afaceri, unde peste 50 de expozanţi din întreaga ţară îşi vor prezenta produsele. 

Noutatea ediţiei o reprezintă câteva firme care vor expune produse de textile din Spania, handmade din Mexic şi bijuterii din Franţa, potrivit Agerpres.

În standuri se vor afla şi mărfuri autohtone: confecţii textile, tricotaje, încălţăminte şi marochinărie, pielărie, blănărie, articole de lenjerie de corp şi de pat, accesorii, articole sportive, produse cosmetice şi naturiste, parfumuri, obiecte de decor.

'Numărul producătorilor de textile din Timiş a scăzut continuu, iar cei care vor să expună merg la târgurile foarte mari, unde sunt şi contractări şi în magazine, mai ales în malluri. Mai mulţi sunt pe segmentul de încălţăminte. (...). Se descurcă tot mai greu şi spun că nu se găseşte nici forţă de muncă pentru acest domeniu, producătorii spun că greu mai găsesc oameni calificaţi. Dar nici materiale nu mai găsesc. O firmă din Bucureşti a sunat pentru că credea că se expun şi ţesături, dar nu expunem ţesături', a declarat, marţi, Aurora Culea, organizator de evenimente al CCIA Timiş, în conferinţa de presă care precede Salonul.

Salonul se deschide miercuri, de la ora 11,00, şi rămâne deschis până în data de 22 noiembrie. Intrarea este liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel