Timiş: Două localităţi au rămas parţial fără curent

Două localităţi rurale din judeţul Timiş au rămas, parţial, nealimentate cu energie electrică, luni după-amiaza, fiind sub avertizare de cod portocaliu de fenomene meteo periculoase.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că se lucrează pentru remedierea problemei în localităţile Checea şi Maşloc, în timp ce pentru intervenţii în caz de nevoie a fost constituit un detaşament format din 20 de subofiţeri care va putea fi dislocat în zonele de risc.

Pentru preîntâmpinarea producerii unor situaţii grave, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a dispus mai multe măsuri, între care avertizarea populaţiei, în special a celei din zonele cele mai expuse, suplimentarea personalului din dispeceratul comun, pentru recepţionarea apelurilor în situaţii de urgenţă şi prealarmarea personalului subunităţilor subordonate din turele libere.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o avertizare cod portocaliu de vânt puternic cu rafale de peste 80 - 90 de kilometri/oră, valabilă pe parcursul zilei în patru judeţe din vestul ţării, dar şi un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată pentru şase judeţe din nord-vestul ţării, care va fi în vigoare până marţi dimineaţa.

Potrivit meteorologilor, între orele 15,00 şi 21,00, în judeţele Timiş, Arad, Bihor şi Satu Mare sunt perioade cu intensificări puternice ale vântului, cu viteze la rafale de peste 80 - 90 km/h şi vijelii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel