Timișoara. United Business Center, cea mai înaltă clădire de birouri din România

United Business Center 0
United Business Center 0

Timișoara. Cu 27 de etaje și o înălțime de 155 de metri, United Business Center, care se află în construcție,  va fi  cea mai înaltă clădire de birouri din România.

Timișoara. United Business Center  va fi  cea mai înaltă clădire de birouri din România. Compania Iulius a demarat lucrările la cel de-al patrulea imobil office din totalul de şase pe care le va include proiectul mixt Openville Timişoara.

Termenul estimat de livrare pe piaţă pentru UBC 0 este ultimul trimestru din 2019. UBC 0 va avea o suprafaţă construită de peste 74.900 metri pătraţi şi, asemenea celorlalte clădiri din ansamblul mixt, va îmbina spaţiile moderne de birouri cu cele de retail.

Vezi si: Firmă importantă, INVESTIȚIE majoră la Timișoara: 300 de noi locuri de muncă

Demisolul şi parterul vor fi dedicate magazinelor şi restaurantelor tematice, iar la etajul întâi se vor regăsi săli pentru conferinţe şi evenimente. Spaţiile de birouri vor avea o suprafaţă totală de 52.000 metri pătraţi închiriabili, o parte fiind deja închiriate.

UBC 0 va oferi o panoramă spectaculoasă asupra oraşului din orice unghi, datorită faţadei care va fi integral din sticlă. Totodată, cei care vor lucra aici vor avea acces direct la magazinele şi serviciile din Iulius Mall Timişoara şi din noile zone de retail, dar şi la spaţiile de relaxare create în viitorul parc al ansamblului urbanistic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel