Timișoara. Dosar penal pentru bărbatul care a lovit camera de filmat a unui jurnalist

Poliţiştii au reușit să-l identifice pe tânărul care ar fi lovit camera video a unui jurnalist în timpul mitingului din Timişoara, care a avut loc sâmbătă seara. Agresorul are 18 ani şi este din comuna Variaş. Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele acestuia, informeazp RTV.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Timiş, sâmbătă seară, jandarmii s-au sesizat din oficiu după ce un tânăr de 18 ani din comuna Variaş ar fi lovit camera video a unui jurnalist, în timpul mitingului de la Timişoara, de solidaritate cu românii din diaspora care nu au putut vota în primul tur al alegerilor.

"Tânărul a fost dus la sediul Secţiei 1 Poliţie Timişoara, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Precizăm faptul că, până în prezent, persoana care ar fi fost vătămată nu a depus plângere", se arată în comunicatul de presă.

Citește și: Cătălin Striblea-Lia Olguța Vasilescu, contre în direct la RTV pe tema manifestațiilor

Sâmbătă seară, în Piaţa Victoriei din Timişoara, a avut loc un miting de solidaritate cu românii din diaspora care nu au putut vota în primul tur al alegerilor, la care au participat peste o mie de persoane.

O persoană a fost reţinută de jandarmi, după ce ar fi lovit camera video a unui jurnalist. În acelaşi timp, alte şase persoane au fost amendate cu câte 200 de lei pentru adresare de injurii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel