Cătălin Striblea-Lia Olguța Vasilescu, contre în direct la RTV pe tema manifestațiilor

Cătălin Striblea și Lia Olguța Vasilescu au avut o discuție controversată  pe tema manifestațiilor de susținere a diasporei la votul din 16 noiembrie. 

În contextul manifestațiilor de sâmbătă din mai multe orașe, dar și a manifestației de duminică de la Brașov, edilul Craiovei, Lia Olguța Vansilescu, a declarat că nu se pune vorba de vreun scenariu sau de război civil, și nu este de acord cu aceste ieșiri în stradă cu o săptămână înainte de alegeri.

"Vreau o dezbatere. Mi se pare absurd ca să scoți oamenii în stradă ca să ce... că peste o săptămână sunt alegeri. Trebuie să iasă acești doi candidați la o dezbatere cu argumentele lor, nu să iasă oamenii în stradă. Nu au ce să caute în stardă în această perioadă, mai ales că trebuie să ne gândim la cine iese în stradă. Uitați-vă la Cluj, au fost scoși toți șefii de deconcentrate cu toți șefii de la ACL. Uitați-vă la București, foarte multe autocare trimise din Oltenia", a declarat Olguța Vasilescu.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu spune ce vrea să devină Traian Băsescu

- De ce să nu iasă lumea în stradă, a replicat Cătălin Striblea. Că în 2012 când le-a ieșit lumea în stradă, așa mult va mai plăcut, de-a stat cu săptămânile. Adică de ce să nu iasă lumea în stradă?

- Pentru că săptămâna viitoare  sunt alegeri  și pentru că fiecare are posibilitatea să-și exprime votul, a spus Olguța vasilescu.

- Foarte bine, să iasă în stradă să stea o săptămână, după care să-și exprime votul. Care-i problema?, a spus Striblea.   

- Se poate ieși în cadrul unui miting organizat, fiindcă nu este cazul aici de a alege având în vedere că peste o săptămână sunt alegeri să se iasă în stradă. Ce-ar fi dacă și PSD ar scoate oamenii în stradă?.  Până la urmă ce ne dorim, ne dorim democrație și ne dorim să ne alegem președintele sau să ne dorim să nebatem în stradă?, a completat edilul Craiovei. 

- Este o exprimare democratică, este părerea mea și este îndriguită. Niciodată să nu-mi spună vreun politician că eu și concetățenii mei nu avem dreptul să vorbim în stradă. O rușine. E o rușine ce faceți acum a mai sus Cătălin Striblea.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel