Lia Olguța Vasilescu spune ce vrea să devină Traian Băsescu

Primarul PSD al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat sâmbătă, că președintele Traian Băsescu "se gândește deja la ce va face după data de 21 decembrie, când i se va termina mandatul". Aceasta susține  că, fiind probabil încurajat de desele sale ieșiri publice de la ora 18:00, Traian Băsescu vrea să se facă moderator de talk-show politic.

"Traian Băsescu se gândește deja la ce va face după data de 21 decembrie, când i se termină mandatul și, probabil încurajat de desele sale ieșiri de la ora 18,00, vrea să se facă moderator de talk-show politic. De altfel, a și declarat într-o apariție televizată că s-ar putea face analist politic după ce-și încheie mandatul de președinte. În acest sens, ar putea căuta un curs de reconversie profesională finanțat prin POSDRU, program pe care actualul guvern l-a deblocat, după ce a fost suspendat ca urmare a neregulilor din guvernarea sa", a afirmat Olguța Vasilescu.

Citește și: Scorurile PSD în județele cu "baroni" acuzați sau arestați de DNA. Surprize față de 2009

Aceasta a mai adăugat că speră ca, în cazul în care șeful statului va lua hotărârea de a intra în presă după ce îi va expira mandatul, să urmeze exemplul unui alt jurnalist, "susținător declarat al său", și să se auto-deconspire, astfel putând fi "lămurită definitiv povestea camioanelor cu rapoarte către Securitate".

"Traian Băsescu a considerat că nu s-a făcut destul de râs în această campanie electorală și a decis să mai facă un pas în acest sens. Dacă va intra în presă, sper că va urma exemplul unui alt jurnalist, susținător declarat al său, și se va auto-deconspira. Se va lămuri astfel definitiv povestea camioanelor cu rapoarte către Securitate", a conchis Olguța Vasilescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel