Timișoara: Bătaie de joc la pista de biciclete care a costat 170.000 de euro - Video

Bătaie de joc pe banii publici, acesta este verdictul bicicliștilor timișoreni, dezamăgiți de modul în care a fost amenajată pista de biciclete de pe strada Gheorghe Cotoșman, din cartierul Fratelia.

Primăria Timișoara a inventat cea mai îngustă pistă de biciclete, scrie opiniatimisoara.ro, după ce un biciclist a filmat calea pentru vehiculele pe două roți, în care s-au investit 170.000 de euro, construită pe strada Gheorghe Cotoșman, din cartierul Fratelia.

Timișoara: Piste de biciclete trasate în mod haotic

Dincolo de obstacolele întâlnite în cale, biciclistul reclamă și îngustimea pistei. Spre capătul dinspre strada Musicescu, pista ajunge să măsoare nici mai mult nici mai puțin de 35 de centimetri.

Asfaltarea a aproape 350 de metri, cât măsoară pista, a fost încheiată în noiembrie 2014, dar lucrarea nu a fost încă recepționată. Potrivit specialiștilor din primărie, str. Gheorghe Cotoșman are 354 de metri, iar pentru amenajarea carosabilului și a trotuarelor lucrările au fost atribuite firmei contractante, Corporate Management Solutions SRL, la aproape 750.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel