TIGRUL PLATANULUI în București, COMBATERE. Noua insectă dă bătăi de cap

TIGRUL PLATANULUI București combatere. Mai mulți oameni s-au plâns că Bucureștiul, în anumite zone, a fost invadat de o insectă care le dă bătăi de cap - TIGRUL PLATANULUI. Apariția sa a fost favorizată de secetă și de temperaturile ridicate din ultimele luni.

TIGRUL PLATANULUI București combatere. TIGRUL PLATANULUI este, în primul rând, dușmanul plantelor. Se instalează pe partea inferioară a frunzelor și se hrăneşte cu seva lor. Produce pe partea superioară a frunzelor copacului o decolorare, iar frunzele puternic afectate se ofilesc. În afară de acest aspect, trebuie precizat că dejecțiile insectei degradează spațiile verzi, dar și alte obiecte de sub coroana copacilor.

TIGRUL PLATANULUI București combatere. TIGRUL PLATANULUI este foarte deranjant și pentru om. În contact cu pielea umană produce iritații.

TIGRUL PLATANULUI București combatere. Pentru a scăpa de TIGRUL PLATANULUI, autoritățile ar trebui să efectueze acțiuni de aplicare a unui tratament fitosanitar cu diferite insecticide și fungicide împotriva bolilor și dăunătorilor vegetației pe domeniul public. De asemenea, ar trebui ca frunzele afectate de TIGRUL PLATANULUI să fie adunate și arse.

TIGRUL PLATANULUI București combatere. TIGRUL PLATANULUI a fost semnalat prima dată, în România, la Oradea, în urmă cu șase ani, iar ulterior în Baia Mare, mai precis în 2014.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel