Urmărește emisiunea live


Tiger Woods, în stare stabilă după accidentul grav. Jucătorul a suferit fracturi deschise și a fost operat

Woods este treaz și se recuperează, au transmis reprezentanții săi
Woods este treaz și se recuperează, au transmis reprezentanții săi

Jucătorul profesionist de golf Tiger Woods, supranumit cel mai bun din istoria sportului, este treaz și își revine după operație, se arată într-un comunicat postat miercuri pe contul său de Twitter oficial.

Conform CNN, Woods, în vârstă de 45 de ani, a fost implicat într-un accident auto grav, marți, în apropierea Los Angeles, și este „cooperativ, revenindu-și în camera de spital”. Jucătorul de golf a suferit răni grave la picioare și a rămas încarcerat, dar conștient, până la venirea echipajelor de salvare.

Tiger Woods conducea la 7 dimineața, în zona Rancho Palos Verdes de lângă LA, când SUV-ul său a trecut peste axul drumului, a tăiat două benzi și apoi a lovit o bordură, un copac, aterizând în final pe o parte, în decor. Primul echipaj de salvare ajuns la fața locului a transmis că jucătorul a putut să spună că-l cheamă Tiger și că purta centura de siguranță.

„Domnul Woods a suferit răni ortopedice semnificative care au fost tratate în timpul unei operații de specialiștii de la Centrul Medical Harbor-UCLA. (...) Sunt fracturi deschise care afectează atât porțiunile inferioare, cât și cele superioare ale tibiei și fibulei, fiind stabilizate de inserarea unor tije în tibie. Alte răni ale oaselor din laba piciorului și călcâie au fost stabilizate cu o combinație de șuruburi și știfturi”, se arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel