Tișe, scandal cu organizatorii UNTOLD. Probleme pentru festival

Organizarea Untold pe Cluj Arena în anul 2017 este incertă. Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, va discuta cu organizatorii Untold după ce vor finaliza reparațiile și vor remedia pagubele aduse stadionului Cluj Arena. 

"Consiliul Județean Cluj va discuta eventuala închiriere a stadionului Cluj Arena pentru organizarea festivalului Untold 2017 după ce organizatorii vor finaliza reparaţiile necesare şi vor remedia toate pagubele aduse infrastructurii arenei sportive cu ocazia desfăşurării festivalului Untold 2016", a spus Alin Tișe, potrivit citynews.ro.

Consiliul Judeţean Cluj, în calitate de proprietar al Stadionului Cluj Arena, a solicitat organizatorilor Untold să remedieze în regim de maximă urgenţă problemele legate de starea gazonului precum şi toate celelalte pagube aduse infrastructurii arenei sportive. Problemele nu au fost remediate în totalitate.

Răspunsul organizatorilor Untold

”Încă de la închirierea stadionului Cluj Arena, pentru 2016, am oferit garanţii ce depăşesc cu mult garanţiile solicitate oricăror altor organizatori de evenimente: emitere chiar a unui bilet la ordin cu o valoare mult peste eventualele daune cauzate, bilet la ordin care poate fi încasat în orice moment de către Cluj Arena, precum şi o asigurare de 10 milioane de euro. Prin urmare presupunem că este doar o lipsă de informare a conducerii Consiliului Judeţean Cluj, din moment ce noi am fost în legătură permanentă cu conducerea Cluj Arena şi am stabilit de comun acord cu aceştia calendarul de execuţie a lucrărilor nefinalizate până în prezent, din motive obiective, cum ar fi temperatura foarte scăzută, care nu ar fi permis execuţia calitativă a lucrărilor exterioare”, a arătat Adrian Chereji, director de marketing și comunicare Untold.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel