The Wall-MARELE ZID. Gest IMPRESIONANT făcut de doi frați

Frații Andreea și Cătălin Mocanu vor intra în această seară de la ora 20:00 în platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid”.

Andreea este președintele unei asociații de tineret, iar fratele său Cătălin este inginer topograf, dar o ajută și pe sora sa în activitatea ONG-ului pe care îl aceasta îl coordonează atât în România, cât și în Kenya.

"Copiii din Africa locuiesc în condiții extreme, mulți nu au posibilitatea să meargă la școală, unii merg zilnic zeci de kilometric doar ca să aibă apă. Sunt copii care nu au mâncare cu zilele sau sunt abuzați de familiile lor. De unii m-am atașat atât de mult că îmi sunt ca o familie", povestește Andreea, care este susținută în tot ceea ce face de Cătălin.

Cei doi speră că vor ieși învingători din confruntarea cu Marele Zid.

"Noi am început o campanie de strângere de fonduri, dar este nevoie și de alte surse de venit pentru a putea face o școală pentru copiii din cea mai mare mahala din Africa. Pentru mine, copiii sunt o șansă la un viitor mai bun", povestește Andreea cu lacrimi în ochi.

În seara aceasta de la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor urmări jocul celor doi frați care formează o echipă formidabilă. Plini de emoție în fața Marelui Zid, rămâne de văzut dacă Andreea și Cătălin Mocanu vor reuși săîl și cucerească diseară într-o nouă ediție a show-ului fenomen care schimbă vieți ,,The Wall- Marele Zid".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel