The Sun: România, stat mafiot. Românii violează, ucid, jefuiesc

Un editorial din ziarul britanic The Sun atacă, din nou, România și Bulgaria. Deși începe într-o notă optimistă, spunând că există români, polonezi, bulgari, nigerieni, somalezi foarte muncitori, continuă prin a spune că a menționat special aceste naționalități pentru că ele îngroașă numărul celor din închisori. Ei sunt cei care răspund ospitalității britanice cu "violarea, uciderea și jefuirea" cetățenilor autohtoni. 

"Înainte să-mi spună cineva că sunt rasist, uitați-vă la niște date", scrie editorialistul Trevor Kavanagh. El continuă "România și Bulgaria sunt atât de corupte încât li s-a interzis să adere la UE după ce rapoartele Europol au arătat că sunt niște state mafiote. Crimă organizată, droguri, prostituție- toate sunt în floare. Execuțiile stradale sunt evenimente de zi cu zi."

"Dar UE este determinată să-i primească în casa comună. Le-a dat doi ani să-şi facă curat acasă şi apoi le-a primit, chiar dacă Europolul a avertizat că sunt la fel de corupte ca şi înainte", a mai scris editorialistul de la The Sun.

Trevor Kavanagh avertizează că deja zeci de mii sunt Marea Britanie. Ei conduc bande de răufăcători, dar și rețele de cerșetori, prin care-și umplu buzunarele cu banii obținuți de copii de la britanicii cu suflet. "Când copiii abuzați de romi sunt luați în grija statului, părinții lor sunt înnebuniți să-i recupereze. Nu din dragoste, ci pentru circa 250.000 de lire pe an pe care-i obțin din cerșit".

Editorialistul britanic mai scrie "În timp ce unii fură portofele, familiile cu 10-12 copii stau pe beneficiile date de stat, beneficii la care nici măcar nu visează la ei acasă". El recunoște că sunt mai mulți români și bulgari buni decât răi, dar "cei răi sunt inacceptabili în această ţară, unde imigraţia este cel mai exploziv subiect de campanie electorală, după economie."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel