EXCLUSIV  Teste PCR pentru intrarea la evenimente. Alifantis, SCENARIU interesant. "Orice este POSIBIL"

Val Vâlcu și Nicu Alifantis au lansat o variantă interesantă pentru ca artiștii să-și poată relua activitatea pe scenă și pentru ca spectatorii să poată intra fără probleme la evenimente. 

Val Vâlcu l-a întrebat pe Nicu Alifantis dacă ne-am putea imagina un spectacol în care să se intre doar cu teste PCR făcute în prealabil. 

"Eu aș fi dispus să mă ducă să-mi facă o testare rapidă, nu am, intru în sală. Mai dau 100 de lei sau cât o fi testul și intru...", a spus Val Vâlcu. 

Ce spune Nicu Alifantis despre această idee și până când crede că va dura problema

"De ce nu?! Dar se mai adaugă bani la bilet și biletele sunt și așa scumpe. Puterea de cumpărare a românului este alta, la fel cum mentalitatea românului este cu totul alta și de asta eu nu cred în nebuniile făcute online. S-a născut ideea că oamenii mai bine descarcă, fie de pe Youtube, fie de altundeva, fie gratis și de cele mai multe ori gratis. Eu cred foarte tare că locul artistului e pe scenă și al spectatorului în sală.

În ceea ce privește accesul în sală pe baza unui test PCR, eu zic că orice este posibil. Acum suntem și foarte speriați de un necunoscut și de un lucru pe care nu-l poți pipăi, nu ai niciun sentiment cert față de el. Eu sunt convins că lucrurile se vor așeza. Din păcate, perioada asta va fi destul de lungă. Eu estimez undeva până la sfârșitul anului viitor, asta a lipsei artiștilor de pe scenă", a răspuns Nicu Alifantis, în exclusivitate pentru DC NEWS

Citește și: Românii, DISPERAȚI după bilete "MOCA". Nicu Alifantis, realitatea DURĂ. "Politicul a implementat un lucru foarte RĂU"

Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel