Rezultate PCR false, prezentate de doi bărbați la punctul de trecere a frontierei Vama Veche

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit doi cetăţeni români care au prezentat autorităţilor competente rezultate PCR negative false pentru infecţia cu COVID-19, pentru a nu le fi aplicate măsurile de sănătate publică.

La Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific unui autoturism, înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau doi cetăţeni români în vârstă de 26, respectiv 54 ani, cu domiciliul în judeţul Constanţa.

Cu ocazia controlului efectuat, aceştia au prezentat reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa, prezenţi în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, două teste PCR cu rezultate negative pentru detecţia infecţiei cu virusul SARS-COV-2.

Testele erau false



”Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând că testele prezentate nu au fost eliberate de clinica menţionată în documente, acestea fiind false”, conform unui comunicat de presă. 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, cu privire la două persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel