Testare scrisă la Educație fizică. Mamă: S-a dat din manual. Așteptăm testarea la săritura în lungime

Mama unui elev de clasa a V-a și-a exprimat nemulțumirea, cu ironie, față de testarea scrisă pe care fiul ei a susținut-o la materia "Educație fizică și sport".

"Întrerup șirul postărilor festive cu România, pentru a-mi exprima uimirea în fața unei minuni a educației contemporane??? Un exemplu de bune-practici educaționale, bune de neurmat. Fi-miu, brav elev de clasa a V-a, tocmai ce a dat testare scrisa la Educație fizică și sport! Da, da, exact: TESTARE SCRISĂ la EDUCAȚIE FIZICĂ.

Aaaaa, si era să uit un element esențial: testarea s-a dat din (aproape) întregul manual de educație fizică, plin de termeni de specialitate riguros selectați și documentați de autori, pe care elevii au fost îndrumați să îl citească și să îl învețe cu atenție! Și zău că ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns!

Așteptăm cu nerăbdare testarea de aptitudini fizice la disciplinele fundamentale, cum ar fi săritura în lungime peste numere prime, multipli și divizori și proba de alergare-viteză printre nuvelele lui Caragiale ...

Later edit:

Vă dați seama cum ar suna obiectivul educațional în această situație? La finalul cursurilor de educație fizică și sport elevii vor fi capabili să definească activitățile sportive??? Iar la competențe specifice dezvoltate în orele de educație fizică și sport o să apară capacitatea de analiză și sinteză??? În rest, toate bune! Să fie bine, ca să nu fie rău", a scris femeia pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel