Testare glicemie GRATUIT pentru 3000 de persoane

Şcoala Postliceală Sanitară "Carol Davila" organizează vineri, 14 noiembrie 2014, în Galeriile Comerciale Esplanada, Cora Pantelimon, un eveniment dedicat Zilei Mondiale a Diabetului în scopul de a atrage atenţia publicului larg asupra acestei boli şi asupra incindenţei acestui diagnostic.

Activitatea GlicoDay desfăşurată în parteneriat cu Chimimimportexport Plurimex SRL şi Compania Medicover România, presupune testarea glicemiei GRATUIT pentru un număr de 3000 de persoane, clienţii ai Galeriei Comerciale Esplanada, din Cora Pantelimon, în intervalul orar 09.00-21.00.

De asemenea, cei care doresc o interpretare a valorii glicemiei, se pot adresa cadrelor medicale care vor fi prezente la eveniment, alături de cei 30 de voluntari, elevi ai şcolii noastre.

"Acţiunea GlicoDay este o activitate umanitară de conştientizare a problemelor pe care diabetul le ridică asupra sănătăţii oamenilor. Ne propunem să venim în sprijinul oamenilor care doresc să îşi testeze valoarea glicemiei şi din lipsă de timp sau neglijenţă, ori necunoaştere a importanţei, amână această investigaţie. Astfel, clinţii Galeriilor Comerciale Esplanada vor avea posibilitatea ca în Ziua Mondială a Diabetului să obţină, cu ajutorul echipei noastre, o evaluare gratuită a glicemiei", a spus prof Sorina Negrei, coordonatorul evenimentului.

În cadrul acestei campanii pentru educarea pacienţilor în ceea ce priveşte prevenţia şi riscurile asociate diabetului, Medicover România se află din nou alături de Şcoala Postliceală Sanitară "Carol Davila".

Compania Chimimimportexport Plurimex SRL a oferit materialele necesare pentru îndeplinirea scopului activităţii "GlicoDay", respectiv 6 glucometre, 3000 de teste de glicemie, 3000 de ace şi 3000 de perechi de mănuşi.

"În această zi, când la nivel mondial se trage un semnal de alarmă asupra Diabetului, publicul trebuie avertizat asupra necesităţii recunoaşterii precoce a diabetului zaharat, asupra prevenirii bolii şi a serioaselor consecinţe ale acesteia. Este principalul obiectiv atât al specialiştilor în domeniu, cât şi al companiilor farmaceutice. Investiţiile privind educaţia în diabet şi în programele de prevenire ale diabetului sunt strategii de economisire pe termen lung şi vor furniza îmbunătăţiri semnificative ale calităţii vieţii persoanelor cu diabet şi a celor din categoriile de risc", a declaratomnul Silviu Ioneşti, reprezentant al Chimimportexport Plurimex - Merck Serono.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel