TEROARE la Londra. Șapte tineri, înjunghiați în numai câteva minute

Șapte adolescenţi au fost atacaţi, în numai 90 de minute, joi noaptea, potrivit BBC News.

Un tânăr în vârstă de 13 ani se află în stare gravă la spital după ce a fost atacat în parcul Lottle Ilford, joi noaptea.

Patru dintre victime sunt în spital, cu răni grave. Poliţia a reţinut cinci suspecţi. Atacurile vine în condiţiile în care Londra se confruntă cu o criză a violenţelor.

Atacurile cu arme de foc şi cuţite au atins cel mai crescut nivel din 2010. 45 de oameni au fost ucişi începând din luna ianuarie, dintre care 13 în numai două săptămâni din martie. Potrivit analiştilor, este vorba de un război de amploare între bande de traficanţi de droguri, care se luptă pentru supremaţie.

Prima victimă raportată a fost un minor, în vârstă de 15 ani, în jurul orei locale 05.30pm, în Poplar's East India Dock Road. După 45 de minute, oamenii legii au fost solicitați la locul unui alt incident cu două victime, în urma unui atac cu cuțitul.

La ora 07.05pm, un alt tânăr a fost descoperit cu răni minore, iar un adolescent în vârstă de 16 ani care, de asemenea prezenta plăgi prin înjunghiere, a fost arestat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel