Unii bucureșteni REFUZĂ căldura în calorifere, deși maximele zilei nu depășesc 12-15 grade. Termoenergetica: Momentan, nu doresc

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti a încărcat instalaţiile pentru aproximativ 80% din punctele termice.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, marţi, că în aproximativ 80 la sută din totalul punctelor, modulelor şi centralelor termice (1027) au fost încărcate instalaţiile pentru furnizarea căldurii.

Pentru restul de 20 de procente, instalaţiile nu s-au încărcat încă, deoarece asociaţiile de proprietari au anunţat că momentan nu doresc furnizarea căldurii sau mai sunt în desfăşurare lucrări la reţeaua secundară.

Reamintim asociaţiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor şi realizarea aerisirii coloanelor, astfel încât agentul termic să parcurgă întreaga instalaţie de încălzire. De asemenea, asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor, inclusiv operaţiunile de aerisire a caloriferelor din apartamente.

Precizăm că după începerea probelor la cald, având în vedere evoluţia în scădere a temperaturilor, compania a continuat furnizarea agentului termic pentru încălzire, cu precădere în timpul nopţii. Este important de subliniat că în prezent, centralele de termoficare Vest Energo şi Griviţa nu funcţionează şi de aceea, până la realizarea echilibrului hidraulic al întregului sistem de termoficare, pot exista sincope în procesul de furnizare a agentului termic, se mai arată în comunicatul transmis de către companie.

Vă comunicăm şi faptul că instituţia noastră a început furnizarea căldurii şi către spitale, şcoli, grădiniţe, cămine de bătrâni şi către celelalte instituţii care au solicitat acest lucru.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor care apar în teren.

Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002, transmite Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A..

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy