Termenul de valorificare a voucherelor din Programul Rabla a fost prelungit. Vezi până când

programul-rabla-2011
programul-rabla-2011

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, prelungirea termenelor de valorificare a tichetelor valorice pentru Programul Rabla destinat maşinilor şi tractoarelor.

"Până acum, tichetele se eliberau de către colectori până la data de 21 noiembrie inclusiv, trebuia să se utilizeze de către proprietari până la 23 noiembrie, deci să se depună la producător, şi ultima cerere de decontare se depunea de către producător până la 25 noiembrie, urmând ca decontul să se facă în 12 decembrie. În urma solicitărilor din partea proprietarilor de vouchere, am decis o propunere de modificare a termenelor. În continuare tichetele valorice se eliberează de către colectori până la data de 21 noiembrie, utilizarea tichetelor se va face până la data de 12 decembrie - nu 23 noiembrie - şi ultima cerere de decontare din cadrul programului se poate depune până la data de 15 decembrie, iar decontarea se va efectua până la data de 23 decembrie", a precizat ministrul.

Laszlo Borbely a atras atenţia că, după datele stabilite, voucherele îşi pierd valabilitatea şi cine nu le utilizează în acest termen le va pierde.

El a precizat că modificarea este valabilă pentru ambele componente ale Programului Rabla - maşini şi tractoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel