TERIFIANT! Cum și-a ucis un bărbat fiul de trei ani

Sursa: http://news.yahoo.com/
Sursa: http://news.yahoo.com/

Christophe Champenois în vârstă de 36 de ani, își pedepsea aspru fiul pentru comportament inadecvat.

Un tată francez care și-a înghesuit fiul într-o mașină de spălat și apoi a navigat pe internet nepăsându-i de copil, a fost închis pentru 30 de ani, informează Yahoo News.

Charlene Cotte, mama copilului (29 de ani), a declarat anchetatorilor că făcea împreună cu fiica ei un puzzle, și că Champenois folosea internetul în timp ce fiul lor striga din interiorul mașinii pornite.

Ea a fost închisă pentru 12 ani, "pentru tăinuire și complicitate la crimă și violență".

Cotte a declarat că atunci când fostul ei soț l-a scos pe fiul lor Bastien din mașina de spălat, observând că nu mai respiră, a spus: " Cel puțin el nu ne va mai deranja."

Însusi Champenois a sunat la serviciile de urgență din orașul Germigny-l'Eveque, situat în estul Parisului, în octombrie 2011, zicând că a avut o "mică problemă", că fiul său a căzut pe scări.

Champenois a istorisit că i-a făcut fiului său o baie și că probabil s-o fi înecat pentru că din nările copilului ieșea apă.

Însă sora mai mare a victimei, care avea pe atunci 5 ani, a spus doctorului: "Tati l-a pus pe Bastian în mașina de spălat pentru că a fost obraznic la școală"- o versiune pe care ea a menținut-o pe tot parcursul investigației.

Un vecin care a venit la apartament în ajutor a descris copilul ca fiind "înghețat, complet gol. El era alb, moale, practic ca o jucărie."

Avocatul femeii, Gerard Zbili a descris-o pe aceasta ca "o femeie rănită care și-a pierdut fiul pe care-l iubea", dar pe care nu l-a putut proteja de frica soțului ei.

Pe parcursul anchetei a reieșit că Bastien nu a fost dorit de către tatăl său, care i-a aplicat diferite pedepse aspre pentru comportamentul său din ce în ce mai agitat la grădiniță și acasă, cum ar fi închiderea lui în dulap.

"Acesta nu este un caz izolat... nu este un acces de furie sau nebunie, este actul final de violența împotriva unui copil care a fost mereu maltratat", a declarat Isabelle Steyer, avocat pentru un grup de protecție a copilului.

Champenois nu va fi eligibil pentru eliberarea condiționată timp de cel puțin 20 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel