Terente, mai TARE decât Grindă. USR a bătut detașat PNL

Terente, mai tare decat Grinda
Terente, mai tare decat Grinda

USR-PLUS a doborât, în campania electorală pentru alegerile locale de la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, recordul absolut deținut, până atunci, în materie de metri pătrați aferenți unei singure case, pe care l-a reputat fostul ministru liberal al  Dezvoltării Regionale, Ion Ștefan, zis “Grindă” relatează DC Business.

Casa lui Ion Ștefan, fost candidat la Primăria Focșani, pare a fi o debara în comparație cu o altă casă, pe care candidatul USR-PLUS la Consiliul Local al comunei Șilindia, județul Arad, Terente Eugen Cristea, o precizează în declarația de avere.

În data de 17 august 2020, Biroul Electoral al Circumscripției Comunale nr. 62 – comuna Șilindia, județul Arad, a admis candidaturile propuse de Partidul Alianța USR-PLUS pentru funcția de consilier local la primărie. La poziția a șasea pe această listă figurează numele lui Terente Eugen Cristea, care a participat la scrutinul electoral din data de 27 septembrie, fără succes. De altfel, în urma votului, USR-PLUS nu a prins niciun post de consilier local, instituția fiind compusă, în prezent, din șase consilieri de la PNL și doi de la PSD. Citeşte mai departe pe DC Business.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel