Teoria conspirației: „TRUMP VA FI ELIMINAT!"

Donald Trump
Donald Trump

Anthony Scaramucci, fostul comunicator al președintelui SUA, care a fost demis luna trecută, după doar 10 zile în funcție, spune că la La Casa Albă se complotează pentru a-l alunga pe Trump.

„Președintele nu este un reprezentant al clasei politice, așa că oricare ar fi motivul care va fi găsit, oamenii au decis că vor să-l elimine", a spus Scaramucci.

Fostul director de comunicare al lui Donald Trump, Anthony Scaramucci, a declarat că există oameni la Washington care vor să scape de Trump, din funcția de președinte al SUA, și lucrează la asta.

Scaramucci a declarat pentru ABC, că „există elemente în Casa Albă care vor să-l dea afară pe Trump", scrie The Independent.

„Ceea ce se întâmplă la Washington...este că președintele nu este un reprezentant al clasei politice instituționalizate, așa că, pentru un motiv oarecare, oamenii au luat decizia să vor să scape de el", a spus Scaramucci, potrivit evz.ro.

[citeste si]

„Cred că există elemente în Washington, inclusiv la Casa Albă, care nu sprijină agenda președintelui sau interesele lui".

Când a fost rugat să spună la cine se referă, el a răspuns că deja a dezvăluit câteva nume și vor avea loc schimbări strategice. Cu toate acestea Scaramucci a adăugat că Trump trebuie să-și aducă alături mai multe persoane loiale, pentru a-și pune în practică agenda politică.

În timpul scurt cât a lucrat alături de Trump, Scaramucci a dat peste cap Casa Albă, după angajarea sa au plecat atât Sean Spicer, cât și Reince Priebus, fostul secretar de presă, respectiv șeful Administrației Prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel