Teodorovici anunţă revoluţie la ANAF: Totul va fi schimbat. Precizare despre declaraţia unică

Ghiseu
Ghiseu

Eugen Teodorovici a vorbit, la emisiunea "România 9" de la TVR, despre declaraţia unică, avantajele acesteia, dar şi despre schimbările care vor fi făcute la ANAF. 

"Anul trecut, în martie, când am făcut această modificare, erau 100.000 de spaţii virtuale. Astăzi sunt 600.000 dintr-un milion de contribuabili. Deci creşterea este foarte mare. Numai că românul ce face: stă până în ultima clipă, iar la final, toţi grămadă online. Numai că sistemul care este putred de ani de zile cedează. Logic. Dar lumea trebuie să înţeleagă: sunt persoane care nu au acces la online. Am mers pe ideea ca primarii să fie împuterniciţi, să facă acest serviciu pentru anumite persoane. Este încă de anul trecut stabilită această treabă. Dar durează. Am început de un an,iar efectele sunt foarte bune.

E adevărat că sunt şi nemulţumiri, justificate, este corect dar trebuie să vedem şi partea bună a schimbării, căci această schimbare ce înseamnă: dincolo de registrul online şi decizia tot online se transmite, nu mai cheltuie statul bani nejustificat. Nu mai stă omul în ploaie, în frig, la coadă la ghişeu", a declarat Eugen Teodorovici la emisiunea moderată de Ionuţ Cristache.

"2020 este anul în care ANAF trebuie să fie într-o clădire nouă, cu servere noi. La final de 2020 este termenul în care o să vedeţi un ANAF nou", a mai declarat Eugen Teodorovici. 

Vezi şi: Teodorovici, anunț la TVR1. Cristache: E o mega știre!

Iohannis, referendum justiție. Ce se ascunde în spatele mișcării...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel