Teodorovici: Pentru aceste lucruri nu se ameninţă şi nu se dă cu parul!

Sursa: Facebook Eugen Teodorovici
Sursa: Facebook Eugen Teodorovici

"Sunt atât de multe lucruri bune, făcute peste tot în România, pentru care nu se bate cu pumnul în masă și în geamuri de autocare, nu se țipă, nu se amenință și nu se dă cu parul!", transmite Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor. 

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a transmis un mesaj după vizita pe care a făcut-o la Ploieşti, alături de Viorica Dăncilă

"Guvernul României, instituțiile și autoritățile centrale și locale, mediul de afaceri, partenerii sociali lucrează și își fac treaba, nu numai cu seriozitate, dar și cu decență - fără selfiuri, fără filmulețe și fără mesaje de forță postate zilnic în mediul virtual. Astăzi, în Prahova, am continuat vizita proiectelor realizate cu bani europeni și fonduri guvernamentale, începând de la investiții pentru un mediu mai curat și mai sănătos, în domeniul deșeurilor și al creșterii calității apei, până la investiții pentru noi capacități de producției în diverse domenii economice.

Pentru că toate acestea se văd și se simt în viața oamenilor de zi cu zi, m-am bucurat să primim, și de la primarii prahoveni, același mesaj de continuitate a bunelor măsuri, a bunelor practici pentru obținerea unor rezultate benefice pentru mediul social și cel economic. Pentru că nimic nu se obține fără trudă...", transmite Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel