Teodor Meleșcanu, audiat la DNA - UPDATE

Fostul ministru al Afacerilor Externe și director al Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu, s-a prezentat vineri dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție, unde a fost audiat mai bine de o oră.

Update: După mai bine de o oră petrecută în sediul DNA, Teodor Meleşcanu a confirmat, la plecare, o informație apărută pe surse. El a dezvăluit că a fost chemat la DNA în calitate de martor într-un dosar în care a fost începută urmărirea penală "in rem", în legătură cu posibile infracţiuni care ar fi avut loc la Spitalul Militar.

Teodor Meleşcanu a explicat că ar fi vorba despre achiziţionarea de către Spitalul Militar a unui aparat scump de radiologii dentare, care nu a fost însă folosit niciodată.

--------------------------

Știrea inițială:

Fostul ministru al Afacerilor Externe și director al Serviciului de Informații Externe, Teodor Meleșcanu, s-a prezentat vineri dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Televiziunile de știri speculează că Teodor Meleșcanu ar putea fi citat ca martor în dosarul deschis de DNA cu privire la modul în care s-a votat în diaspora la alegerile prezidențiale din 2014.

Fostul candidat de la prezidențiale s-a prezentat la sediul DNA singur, fără avocat. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, Meleșcanu ar fi fost chemat în calitate de martor, într-un dosar în care este implicat un medic militar.

Cum Meleșcanu a fost ministru al Apărării în perioada 2007-2008, cazul ar putea fi legat de un spital militar sau de achiziții pentru sistemul de sănătate al Armatei, dacă ipoteza Agerpres se confirmă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel