Teodor Meleșcanu: Candidatura lui Klaus Iohannis e "șubrezită". Aș accepta să mă susțină ACL

Candidatura lui Klaus Iohannis la Președinție este "șubrezită", apreciază Teodor Meleșcanu, fost șef SIE și candidat independent în cursa pentru Palatul Cotroceni. Totodată, Teodor Meleșcanu declară că ar accepta să fie susținut de ACL la alegerile prezidențiale, în cazul în care liderul liberal ar fi declarat incompatibil de instanță. 

Teodor Meleșcanu ar accepta o susținere din partea ACL: "Nu mă ascund deloc şi am spus-o încă de la depunerea dosarului de candidat la Biroul Electoral Central că eu concep această responsabilitate de preşedinte ca fiind o funcţie de reprezentare a intereselor tuturor românilor. Din acest punct de vedere, evident că nu am nici un fel de probleme, din contră, aş fi bucuros dacă aş putea contribui şi eu prin modestele mele posibilităţi la alegerea unui preşedinte care să fie sprijinit de partea de centru-dreapta", a declarat, vineri, la RFI, fostul șef al SIE, în opinia căruia candidatura lui Klaus Iohannis e "şubrezită" în prezent.

Citește și Meleșcanu vrea să-l înlocuiască pe Iohannis: PNL a greșit

"Sigur că, din păcate, la ora actuală, candidatul Alianţei Creştin Liberale are unele dificultăţi. Aici nu noi trebuie să ne pronunţăm, justiţia poate să-l declare incompatibil sau compatibil, dar chiar şi acest simplu fapt şubrezeşte foarte mult această candidatură, pentru că nu vreau să mă refer la ceilalţi competitori ca persoane. Dar din punct de vedere al candidaturii, este o candidatură care nu văd cum ar putea într-o bătălie cu reprezentantul socialiştilor, domnul Victor Ponta, să câştige".

Întrebat dacă ar accepta să fie susţinut de ACL la Preşedinţie, Teodor Meleşcanu a replicat: "Răspunsul este da şi aş fi chiar foarte satisfăcut de acest lucru, pentru că l-aş considera o decizie foarte înţeleaptă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel