Teo Trandafir, suspectă de cancer

teo4
teo4

Teo Trandafir și-a făcut o intervenție de micșorare a stomacului, dar asta nu este tot. Prezentatoarea TV va fi nevoită să mai sufere o operație chirurgicală, după ce va slabi.

Mai mult decât atât! Vedeta a făcut și o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Teo Trandafir a povestit pentru că doctorii au suspectat-o de cancer. Medicii s-au gândit la ceea ce este mai rău, probabil cancer, dar după analize, Teo a putut răsufla ușurată pentru că nu se confruntă cu o astfel de maladie, scrie Click.

"Cred că am avut o mulţime de îngeri păzitori. Medicii au suspectat ceva foarte grav, pentru că atunci când găseşti o formaţiune ascunsă undeva, te gândeşti la ce este mai rău. Astăzi au venit analizele şi nu e...", a declarat Teo Trandafir.

Vedeta a zis că se simte bine după operația de micșorare a stomacului și este fericită pentru că totul a decurs bine. Teo s-a ferit să facă excese culinare de Sărbători pentru a nu își pune în pericol starea de sănătate. Prezentatoarea TV speră să slăbească cât mai repede pentru că mușchiul abdomenului să se refacă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel