Teo Trandafir riscă să ajungă după gratii. Vezi de ce

teo4
teo4

Teo Trandafir trece printr-o perioadă mai grea. Vedeta TV ar putea fi condamnată la doi ani de închisoare pentru că, în calitate de deputat PDL, nu a menţionat în declaraţia de averea un împrumut de 84.000 de euro acordat propriei firme.

Afacerea cu făina care nu îngraşă i-a adus o sumedenie de probleme.

Teo Trandafir s-a asociat cu medicul nutriţionist Gabriela Man şi a investit zeci de mii de euro pentru a produce "făina minune", dar s-a ales doar cu o "gaură" în buget şi mai multe procese.

Teo Trandafir a dat-o în judecată pe fosta asociată, apoi a chemat în faţa instanţei societatea comercială la care a deţinut 50% din părţile sociale. A şi câştigat un proces, magistraţii obligând firma Dietetica SRL să-i achite vedetei 64.000 de euro şi 90.000 de lei, reprezentând "contravaloare împrumut".

În timp ce judecătorii care au analizat documentele depuse la dosar au concluzionat că Teo a fost creditoarea propriei firme, în actele depuse la Parlament de vedeta TV în perioada respectivă (2010-2012) nu este menţionat niciun împrumut. În declaraţia de avere ar fi trebuit să apară împrumutul oferit societăţii comerciale, însă atât în 2010, cât şi în 2011 şi 2012, deputatul PDL Teodora Virginia Trandafir a lăsat goală rubrica "Plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dacă valoarea de piaţă însumată a tututuror acestora depăşeşte 5.000 de euro", notează Spynews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel