Urmărește emisiunea live


Teo, despre Andrei Gheorghe: O să spun adevăruri pe care nu aș fi vrut să le fi spus

Teo Trandafir a adus, marți, 20 martie, un ultim omagiu pentru Andrei Gheorghe.

Teo Trandafir și-a început, marți, emisiunea, vorbind despre Andrei Gheorghe, care s-a stins din viață pe 19 martie. "O să fac ceva ce nu fac foarte des: o să spun adevăruri pe care nu aș fi vrut să le fi spus vreodată. Oamenii obișnuiți, care nu apar la televizor, mor la fel. Exact la fel. Trăiesc atât cât le-a lăsat Dumnezeu, apoi se duc la cele veșnice. Nu e nicio deosebire între cum moare o vedetă și cum moare unul care nu se desfășoară la televizor și nu e recunoscut de toată lumea pe stradă. Așa ar fi spus Andrei Gheorghe", a zis Teo.

Un om asumat și pe picioarele lui. Până într-o zi 

"Lăsând deoparte orice ipocrizie transparentă care m-ar transforma într-un cioclu de ocazie și o să vă spun că Andrei Gheorghe și cu mine nu ne beam cafeaua împreună în fiecare zi, nu eram prieteni la cataramă și nu mi-a sărit în ajutor, pentru că pur și simplu nu i l-am cerut. Era doar un coleg bun, un coleg vechi, un coleg care făcea parte din garda veche.

Făcea parte dintr-o gardă care știa să facă o frază din mai mult de patru cuvinte fără să se repete. Un om căruia nu îi era rușine cu lexicul lui, chiar dacă uneori era destul de colorat. Un om asumat și pe picioarele lui. Până într-o zi. Până azi. Dar a intrat, sper, în memoria tuturor. Atât am avut de spus despre Andrei Gheorghe. (...)

[citeste si]

Nu e simplu. Nu e simplu să vezi un amic, o cunoștință... Nu știi ce să zici", a mai spus Teo. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel