TENSIUNI la Casa Regală. Secretul Prințului Harry. Legătura NEȘTIUTĂ dintre moartea Prinţesei Diana şi Meghan Markle

O carte dezvăluie tensiunile dintre ducii de Cambridge și ducii de Sussex, dar și secretul Prințului Harry în ceea ce privește legătura dintre Prințesa Diana și Meghan Markle. 

Moartea Prințesei Diana a îndurerat o lume întreagă în urmă cu 23 de ani, atunci când a fost implicată într-un tragic accident de mașină în Paris, alături de iubitul ei, Dodi al Fayed. Deși au trecut zeci de ani de atunci, zvonurile nu au încetat să apară, iar ipotezele care susțin că Prințesa ar fi fost ucisă într-un complot sunt încă prezente. 

Avertismente din partea ducilor de Chambridge pentru Harry. O carte dezvăluite totul

Ei bine, cartea „Royals at War: The Untold Story of Harry and Meghan's Shocking Split with the House of Windsor”, dezvăluie legătura dintre moartea Prinţesei Diana şi Meghan Markle, un amănunt pe care doar Prinţul Harry îl cunoaște, dar și motivul pentru care Prințul Harry s-a rupt de Familia Regală Britanică. 

Jurnaliștii de investigație Dylan Howard și Andy Tillett, care citează cartea, au povestit că venirea lui Meghan Markle în viața Prințului Harry nu a fost văzută cu ochi buni de ducii de Cambridge, care au avut mai multe rezerve în legătură cu ea. 

Kate Middleton i-a spus acestuia că Meghan va fi greu de integrat la Casa Regală și i-a atras atenția „cu blândeţe” despre acest lucru. Ba mai mult, și Prințul William l-a avertizat pe fratele său, după ce a văzut că se grăbește cu relația cu actrița. 

„Ea i-a amintit cu blândețe că se întâlnește cu cineva cu o viață, trecut și carieră complet diferite și că va fi nevoie de timp, grijă și atenție pentru ca ei să se integreze”, se arată în carte. 

Legătura dintre moartea Prințesei Diana și Meghan Markle

Potrivit cărții, ce va fi lansată pe 23 iulie, Prințul Harry nu a ținut deloc cont de sfaturile și avertismentele fratelui său și ale lui Kate Middleton, iar temerile Prințului William au fost confirmate la începutul anului, atunci când ducii de Sussex au anuțat că renunța la gradul de membri seniori ai Casei Regale. 

„Fisurile care s-au deschis în cele din urmă în Familia Regală după sosirea lui Meghan ar fi putut fi evitate dacă Harry ar fi fost capabil să înţeleagă îngrijorările fratelui său în spiritul în care erau concepute”, este specificat în carte. 

Dezvăluirea cu adevărat importantă din carte vine după ce apropiați ai Familiei Regale le-au spus autorilor că:

El căuta în mod inconștient o figură care să o înlocuiască pe mama atât de crud ruptă de la el la o vârstă vulnerabilă. În opinia mea, Harry simte că nu şi-a putut proteja mama, așa că va face totul pentru a-și proteja soția. Este atât de sensibil încât vede adesea critici sau negativitate acolo unde nu există”, citează The Sun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel