Tensiuni în Orient. Focuri de armă, mai multe persoane au decedat

cisiordania
cisiordania

Tensiuni în Orient între Israel și Palestina. Trei evrei ș-au pierdut viața după ce un palestinian a deschis focul.

Un palestinian înarmat a deschis focul, marți, asupra unui grup de israelieni în apropierea unei colonii în Cisiordania, omorând trei dintre ei, înainte de fi "neutralizat", a anunțat poliția israeliană, citată de AFP, scrie Agerpres.

"Un terorist care ajunsese la poarta din spatele (coloniei) Har Adar a deschis focul asupra forțelor de ordine aflate la fața locului", precizează un comunicat al poliției.

"Trei israelieni au fost uciși și un altul a fost rănit în atac", iar agresorul a fost "neutralizat" de forțele de securitate, se mai spune în text.

Poliția israeliană a indicat ulterior că atacatorul palestinian a decedat în urma rănilor. Israelianul rănit a fost transferat, la rândul său, la spitalul Hadassah din Ierusalim, iar starea sa este considerată gravă, potrivit instituției spitalicești.

Din octombrie 2015, Israelul, Ierusalimul și teritoriile palestiniene ocupate se confruntă cu violențe sporadice în care și-au găsit moartea cel puțin 295 de palestinieni sau arabi israelieni, 50 de israelieni, doi americani, doi iordanieni, un eritreean, un sudanez și un britanic, potrivit unui bilanț al AFP.

Majoritatea palestinienilor uciși sunt autori sau presupuși autori ai atacurilor antiisraeliene, comise în cea mai mare parte cu arme albe de tineri izolați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel